Sijaiset.fi-palvelulla voit hakea hoiva-alan kesätöitä yhdellä hakemuksella

Sijaiset.fi-palvelun avulla voit hakea hoiva-alan kesätöitä helposti yhdellä hakemuksella.

Alkuvuosi on kesätöiden haun kiireisintä aikaa. Ilmoituksia kesätyöpaikoista tulee vastaan joka kanavassa – näin on myös hoiva-alalla. Työnantajilla on kiire täyttää kesän työlistat ja työntekijöillä löytää mielenkiintoisimmat kesätyöpaikat.

Tässä blogijutussa käymme läpi, mitä hyötyä on käyttää kauniita kesäpäiviä työntekoon ja mistä niitä kesätöitä oikein löytää. Jos olet etsimässä lähihoitajan tai muita hoiva-alan kesätöitä, lue tämä juttu!

Kesätöistä kokemusta ja kontakteja työnantajiin

Hoiva-alalla työllistymiseen vaaditaan käytännön kokemusta, joten opintojen aikana tehdyistä kesätöistä, keikkatyöstä ja sijaisuuksista on hyötyä – pakollisten harjoitteluiden lisäksi.

Hoiva-alalla onkin tavallista, että opintoihin kuuluvasta harjoittelusta jäädään samaan paikkaan kesätöihin. Näin ei ole kuitenkaan pakko tehdä.

Kesätyöt ovat mainio tapa kokeilla erilaisia työpaikkoja ja työtehtäviä. Jos vielä mietit, mikä on sinun oma juttusi, tekemällä kesätöitä erilaisissa paikoissa pystyt vertailemaan vaihtoehtoja.

Jos olet opiskelija ja teet kesätöitä ja keikkatyötä opintojen ohella, kokemuksesta on sinulle valmistuttuasi iso etu työnhaussa. Teorian oppii koulusta, mutta kokemus tulee työstä. Myös reipas asenne, halu oppia ja motivaatio ovat eduksi kesätöiden haussa.

Kun haet kesätöitä Sijaiset.fi-palvelun avulla, voit halutessasi jäädä pooliimme keikkatyöläiseksi samalla hakemuksella.

Kun haet kesätöitä Sijaiset.fi-palvelun avulla, voit halutessasi jäädä pooliimme keikkatyöläiseksi samalla hakemuksella.

Kesätöitä ja keikkatyötä opiskelijoille, valmistuneille ja lisätienestiä haluaville

Tavallisesti hoiva-alan kesätöitä hakevat opiskelijat. Kesä on myös vakituisesti työskentelevälle hyvä aika saada lisätienestiä keikkatyöllä. Monet myös lomailevat mieluummin talvella ja tienaavat kesällä, kun keikkatyötä on paljon tarjolla.

Meille kaikki opiskelijoista konkareihin ovat toivottuja työnhakijoita. Kesäaikaankin työnantajat tarvitsevat kokeneita tekijöitä paikkaamaan kesälomalla olevaa vakituista henkilökuntaa ja kesällä tulee sairastumisia siinä missä muinakin vuodenaikoina.

Olitpa siis opiskelija, valmistunut tai kokenut keikkatyöläinen, meidän kauttamme voit hakea kesätöihin ja sijaisuuksiin helposti yhdellä hakemuksella. Jos olet esimerkiksi kiinnostunut keikkailemaan kesällä, voit itse valita sinulle sopivimmat vuorot.

Meidän kauttamme kesätöihin mennessä ei tarvitse jännittää

Lämpimät säät ja auringonpaiste tekevät kesällä työskentelystä rennompaa kuin talvella. Monissa työpaikoissa pääsee myös nauttimaan ulkoilmasta ja erilaisesta päivärytmistä. Esimerkiksi vanhuspalveluiden kohteissa saatetaan olla paljonkin ulkona.

Etsimme yhdessä sinulle soveltuvan kesätyöpaikan työnantajiemme tarjoamista paikoista. Meille on tärkeää, että sekä työntekijä että työantaja ovat tyytyväisiä kesätyösijaisuuteen.

Meille on tärkeää, että sekä työntekijä että työantaja ovat tyytyväisiä kesätyösijaisuuteen.

Kun työllistyt kauttamme, voit reippain mielin jäädä odottelemaan kesätöiden alkua, sillä meiltä saat etukäteen tiedot työkohteesta, kuten sijainnit, puhelinnumerot sekä ohjeet vaatetukseen. Työnantaja tietää, että juuri sinä olet tulossa sinne ja on varautunut tuloosi.

Näin haet kesätöitä ja keikkatyötä Sijaiset.fi-palvelun avulla

Kesätöistä voit siis saada kokemusta ja kontakteja työnantajiin – ja tietysti tienestiä. Jos kiinnostuit hakemaan hoiva-alan kesätöitä kauttamme tai haluat ilmoittautua keikkatyöläiseksi, toimi näin:

1. Rekisteröidy Sijaiset.fi-palveluun.

2. Täydennä tietojasi ja jätä hakemus Sijaiset.fi-henkilöstöpalveluille.

3. Vaihtoehtoisesti voit olla suoraan yhteydessä henkilöstökoordinaattoriimme Sarita Karppiin sähköpostitse sarita.karppi@sijaiset.fi tai puhelimitse 050 473 5515.

4. Voit myös halutessasi tutustua lisää palveluumme.

Hurjasti tsemppiä kesätyönhakuun!

P.s. Jos olet hoiva-alan työnantaja ja olet kiinnostunut palvelumme käytöstä kesätyöntekijöiden ja sijaisten hakuun, ota yhteyttä myyntijohtajaamme Markus Leskiseen sähköpostitse markus.leskinen@sijaiset.fi tai puhelimitse 050 502 0788.