Hyödynnä vuokratyövoiman joustavuutta sosiaali- ja terveysalalla

05/12/2023

l

Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut

Keikkatyövoiman joustavuuden hyödyntäminen sosiaali- ja terveysalalla

Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut on vuonna 2019 perustettu yritys, jonka tavoitteena on tarjota moderni ja joustava tapa yrityksille löytää työntekijöitä keikkavuoroihin ja pidempiin määräaikaisuuksiin sosiaali- ja terveysalalla. Palvelumme avulla sekä työnantaja että työntekijä hyötyvät päätösvallasta ja vapauden valita omat työajat.

Sijaiset.fi Henkilöstöpalveluiden avulla voit rekisteröityä palveluumme ja päästä osaksi keikkalistojamme joustavasti. Meidän kauttamme voit myös työllistyä halutessasi vakituisiin tai määräaikaisiin työsuhteisiin. Työntekijänämme saat täyden vapauden määrittää omat työaikasi. Voit kätevästi valita haluamasi vuorot ja yksiköt Sijaiset.fi-sovelluksen avulla.

Joustavuus työntekijän näkökulmasta

Ollessasi työntekijämme, Sinulla on täysi vapaus valita itsellesi sopivat työajat. Voit joustavasti päättää, milloin ja missä haluat työskennellä. Sijaiset.fi-sovellus helpottaa tätä prosessia tarjoamalla sinulle helpon tavan valita haluamasi vuorot haluamistasi yksiköistä vain muutaman klikkauksen avulla. Sovelluksen avoimet vuorot -lista auttaa sinua löytämään kaikki alueesi työnantajien avaamat keikkavuorot.

Tarjoamme myös mahdollisuuden työllistyä vakituisiin tai määräaikaisiin työsuhteisiin. Meidän kauttamme voit löytää itsellesi pidempiaikaisia työmahdollisuuksia, jos haluat sitoutua tiettyyn työpaikkaan pidemmäksi aikaa. Haluamme sinun viihtyvän ja voivan valita juuri sinulle sopivat työajat pitkäaikaisissa työsuhteissamme.

Helppous työnantajan näkökulmasta

Sijaiset.fi Henkilöstöpalveluiden avulla työnantaja voi ulkoistaa keikkatyöntekijöiden hankinnan täysin meille. Tämä säästää aikaa ja esimiesten työresursseja, sillä hoidamme kaikki työhön liittyvät järjestelyt puolestanne. Meidän asiantuntevat henkilöstökoordinaattorimme auttavat löytämään juuri teille sopivat työntekijät keikkavuoroihin ja pidempiin määräaikaisuuksiin.

Sijaiset.fi-sovellus helpottaa myös työnantajan näkökulmasta keikkatyövoiman hallinnointia. Työnantajat voivat helposti avata keikkavuoroja sovelluksessa, jonka avulla työntekijät voivat varata vuoroja kätevästi parilla klikkauksella. Työnantajat voivat myös seurata tehdyistä vuoroista helposti sovelluksen tuntiseurantatoiminnon avulla.

Yhteistyö Sijaiset.fi Henkilöstöpalveluiden kanssa tarjoaa työnantajille helpon ja vaivattoman tavan löytää luotettavia ja laadukkaita keikkatyöntekijöitä sosiaali- ja terveysalalle ilman suuria panostuksia. Palvelumme avulla voitte keskittyä ydinliiketoimintaanne ja luottaa siihen, että työvoimatarpeenne täyttyvät joustavasti ja luotettavasti.