Keikkatyö sote-alalla: Miten se eroaa vakituisesta työsuhteesta?

29/01/2024

l

Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut

Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut: Parhaat ratkaisut keikkatyöhön sote-alalla

Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut on vuonna 2019 perustettu yritys, jonka tavoitteena on tarjota työntekijöille ja työnantajille parhaat ratkaisut keikkatyöskentelyyn sosiaali- ja terveysalalla. Me uskomme, että jokainen ansaitsee vapauden valita oman työaikansa ja päättää omasta työurastaan. Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut tarjoaa modernin ja joustavan tavan löytää työntekijät keikkavuoroihin ja pidempiin määräaikaisuuksiin ilman suuria panostuksia.

Työntekijöiden vapaus ja valinnanmahdollisuus

Sijaiset.fi-sovelluksen avulla työntekijät voivat valita itselleen sopivat vuorot helposti ja kätevästi. Kuka tahansa Sijaiset.fi Henkilöstöpalveluiden rekisteröitynyt työntekijä voi käyttää sovellusta ja nähdä kaikki alueensa työnantajien avoimet keikkavuorot. Työntekijät voivat valita haluamansa vuorot muutamalla klikkauksella ja varata ne itselleen. Sovelluksessa on myös mahdollisuus saada ilmoitukset sopivista vuoroista, joten työntekijä ei jää paitsi mahdollisuuksistaan.

Työaikavalintojen lisäksi Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut tarjoaa työntekijöille mahdollisuuden työllistyä halutessaan myös vakituisiin tai määräaikaisiin työsuhteisiin. Joustavuus on yksi Sijaiset.fi Henkilöstöpalveluiden kulmakivistä, joten työntekijät voivat itse päättää, millaiseen työsuhteeseen he haluavat sitoutua.

Työnantajien helppous ja aikasäästö

Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut haluaa helpottaa työnantajien arkea tarjoamalla tehokkaan ja luotettavan väylän löytää työntekijät keikkavuoroihin ja pidempiin määräaikaisuuksiin. Työnantajien ei tarvitse panostaa suuria resursseja sopivan työvoiman etsimiseen, sillä asiantuntevat henkilöstökoordinaattorimme ja sujuva järjestelmämme tekevät kaiken työn puolestanne.

Yhteistyö Sijaiset.fi Henkilöstöpalveluiden kanssa tarjoaa työnantajille mahdollisuuden ulkoistaa keikkatyöntekijöiden hankkimisen ja säästää näin aikaa sekä esimiesten työresursseja. Vuokratyövoiman käyttö helpottaa myös työnantajan vastuuta rekrytoinnista ja perehdyttämisestä, sillä Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut tarjoaa valmiiksi koulutettuja ja osaavia työntekijöitä.

Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut on Henkilöstöpalvelu-alan ammattilainen, ja meillä on laaja verkosto työntekijöitä eri aloilta. Pyrimme aina tarjoamaan parhaan mahdollisen työntekijän juuri sinun tarpeisiisi. Olemme ylpeitä joustavuudestamme ja haluamme olla osa työntekijöidemme menestystarinoita.