Keikkatyövoima sote-alan yrityksille: Nopeaa ja joustavaa henkilöstötarpeiden täyttämistä

06/02/2024

l

Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut

Keikkatyövoima sote-alan yrityksille: Nopeaa ja joustavaa henkilöstötarpeiden täyttämistä

Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut tarjoaa tehokkaan ja joustavan ratkaisun sote-alan yritysten henkilöstötarpeiden täyttämiseen. Keikkatyövoimamme mahdollistaa nopean ja joustavan henkilöstöresurssien saatavuuden erilaisiin tehtäviin ilman panostuksia. Tämä auttaa yrityksiä säästämään aikaa ja resursseja, kun he voivat ulkoistaa keikkatyöntekijöiden hankkimisen täysin meille – Sijaiset.fi Henkilöstöpalveluille. Meidän kauttamme voit löytää osaavia ja motivoituneita työntekijöitä lyhytaikaisiin tai pidempiaikaisiin vuoroihin, tarpeen mukaan.

Yrityksemme, Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut, on perustettu vuonna 2019 ajatuksena tarjota työnantajille ja työntekijöille hyödyllinen ja vapauttava palvelu. Saamme aikaan win-win-tilanteen, jossa molemmat osapuolet voittavat. Työnantajat voivat luottaa meihin hoitaessaan henkilöstöresurssiensa täyttöä, jolloin he voivat keskittyä ydintoimintaansa ja säästää esimiestensä työpanosta. Samalla tarjoamme työntekijöillemme täyden vapauden päättää oma työaikansa ja valita haluamansa työvuorot. Työntekijänä meidän kanssamme saat mahdollisuuden työllistyä halutessasi myös vakituisiin tai määräaikaisiin työsuhteisiin.

Sijaiset.fi Henkilöstöpalveluiden monipuoliset mahdollisuudet

Sijaiset.fi-sovelluksen avulla pystyt helposti valitsemaan sinulle sopivat työvuorot muutamalla klikkauksella. Meidän työntekijöinä sinulla on täysi vapaus määritellä omat työaikasi ja valita työvuorot yksiköistä, jotka haluat. Sovelluksen avoimet vuorot -listalta näet kaikki alueesi työnantajien avaamat keikkavuorot, joten sinun on helppo löytää itsellesi sopivat keikat.

Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut tarjoavat modernin ja joustavan tavan yrityksille löytää tarvitsemansa keikkatyövoima sekä lyhytaikaiseen että pidempiaikaiseen työskentelyyn. Asiantuntevat henkilöstökoordinaattorimme auttavat sinua löytämään sopivan ammattilaisen täyttämään työntekijätarpeenne. Käytämme myös sujuvaa ja tehokasta järjestelmäämme, joka tekee kaiken työn puolestanne. Näin sote-alan yrityksenne voi keskittyä ydintoimintaansa ja varmistaa laadukkaan hoidon tai palvelun tarjoamisen asiakkaille ilman turhaa huolia vuokratyövoimasta.

Sovellus avuksi keikkatyövoiman hallinnassa

Sijaiset.fi-sovellus on kätevä työväline, joka auttaa sinua hallinnoimaan keikkatyövoimaa vaivattomasti. Voit varata itsellesi sopivat keikkavuorot muutamalla klikkauksella. Sovelluksesta saat myös ilmoituksen sinulle sopivista vuoroista, jotta et jää huomaamatta kiinnostavista mahdollisuuksista. Sovelluksen avulla voit myös helposti seurata tuntien määrää ja pitää kirjanpitoa tehdyistä vuoroista.

Olemme ylpeitä tarjotessamme laadukasta ja helppokäyttöistä palvelua sekä yrityksille että työntekijöille. Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut on oikea kumppani sote-alan yrityksille, jotka tarvitsevat nopeaa ja joustavaa vuokratyövoimaa. Keskitymme luomaan pitkäaikaisia ja molempia osapuolia hyödyttäviä suhteita asiakkaisiimme. Ota meihin yhteyttä ja aloita yhteistyö kanssamme jo tänään!