Keikkatyövoima sote-alan yrityksille: Nopeaa ja joustavaa rekrytointia

08/01/2024

l

Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut

Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut: Nopeat ja joustavat rekrytointipalvelut sote-alan yrityksille

Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut tarjoaa tehokkaita ja joustavia rekrytointipalveluita sote-alan yrityksille. Yrityksemme perustettiin vuonna 2019, koska halusimme tarjota sekä työntekijöille että työnantajille helpon ja vaivattoman tavan löytää sopivia keikkatyöntekijöitä. Säästä aikaa ja resursseja ulkoistamalla keikkatyöntekijöiden hankkiminen meille.

Meillä Sijaiset.fi Henkilöstöpalveluilla työskentelet täysin omilla ehdoillasi. Rekisteröidy palveluumme ja lähetä hakemus, niin pääset osaksi keikkalistojamme. Voit myös halutessasi työllistyä vakituisiin tai määräaikaisiin työsuhteisiin. Tarjoamme työntekijöillemme vapauden valita omat työaikansa.

Joustavuutta vuorojen valintaan

Kaikilla keikkalistoillemme kuuluvilla työntekijöillä on mahdollisuus valita haluamansa vuorot Sijaiset.fi-sovelluksella muutamalla klikkauksella. Sovellus listaa alueesi työnantajien avoimet keikkavuorot, ja voit valita niistä itsellesi sopivat vuorot.

Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut tarjoavat moderneja ja joustavia ratkaisuja yrityksille työntekijöiden löytämiseen niin keikkavuoroihin kuin pidempiin määräaikaisuuksiinkin. Mikä parasta, sinun ei tarvitse käyttää aikaa ja resursseja rekrytointiprosessiin, sillä asiantuntevat henkilöstökoordinaattorimme ja sujuva järjestelmämme hoitavat kaiken työn puolestasi.

Helppokäyttöinen Sijaiset.fi-sovellus

Sijaiset.fi-sovellus tekee työskentelystä kanssamme entistäkin helpompaa. Voit varata keikkavuorot parilla klikkauksella, ja saat aina ilmoituksen sinulle sopivista vuoroista. Sovelluksen avulla voit myös seurata helposti tehdyistä vuoroista kertyneitä tunteja.

Joten liity joukkoomme Sijaiset.fi Henkilöstöpalveluille ja nauti työskentelystä joustavasti sote-alan yrityksissä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä silloin kun se sinulle sopii ja valita haluamasi keikkatyövuorot.

Ole osa Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut -ammattilaisyhteisöä, joka tarjoaa nopeaa ja joustavaa rekrytointia työntekijöiden ja työnantajien tarpeisiin.