Keikkatyövoima terveysalan yrityksille: Miksi valita joustava ratkaisu?

23/01/2024

l

Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut

Keikkatyövoima terveysalan yrityksille: Miksi valita joustava ratkaisu?

Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut on vuonna 2019 perustettu yritys, jonka tavoitteena on tarjota moderni ja joustava tapa terveysalan yrityksille löytää työntekijöitä keikkavuoroihin ja määräaikaisiin työsuhteisiin. Meidän kauttamme voit helposti ulkoistaa keikkatyöntekijöiden hankkimisen, säästäen arvokasta aikaa ja työresursseja. Miksi sitten valita joustava vuokratyövoima? Tässä artikkelissa tarkastelemme syitä, miksi keikkatyövoimasta voi olla suuri hyöty terveysalan yrityksille.

Joustavuus työaikojen suhteen

Keskeinen syy valita keikkatyövoima terveysalan yrityksille on vapaus määrittää itse omat työaikasi. Sijaiset.fi Henkilöstöpalveluiden työntekijänä sinulla on täysi päätäntävalta omasta työajastasi. Rekisteröitymällä palveluumme ja lähettämällä hakemuksen pääset osaksi keikkalistojamme. Voit itse valita, mihin yksiköihin haluat tehdä keikkatyötä, ja Sijaiset.fi-sovelluksen avulla voit kätevästi varata haluamasi vuorot. Näet sovelluksen avoimista vuoroista kaikki alueesi työnantajien avaamat tarjolla olevat keikkavuorot. Tämä joustavuus mahdollistaa sinulle täyden vapauden valita sinulle sopivimmat työajat ja -paikat, mikä lisää työssä viihtyvyyttä ja työmotivaatiota.

Puolellesi kätevästi ja asiantuntevasti

Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut tarjoaa sinulle asiantuntevaa ja henkilökohtaista tukea työnhakuprosessin aikana. Meidän ammattitaitoiset henkilöstökoordinaattorimme auttavat sinua kaikissa työnhakuun ja vuorojen varaamiseen liittyvissä asioissa. Voit luottaa siihen, että tiedot ovat ajan tasalla ja tarvittavat tiedot ovat helposti saatavilla. Meidän sujuva järjestelmämme tekee kaiken työn puolestasi, joten sinä voit keskittyä olennaiseen – työskentelyyn. Sijaiset.fi-sovellus on helppokäyttöinen ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden pitää tarkkaa tuntiseurantaa tehdyistä vuoroista. Saat sovelluksesta myös ilmoituksen sinulle sopivista vuoroista, joten et missaa mahdollisuutta varata itsellesi kiinnostavia työvuoroja.