Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut: Helppo tapa löytää osaavaa henkilöstöä

09/01/2024

l

Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut

Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut: Osaava henkilöstö helposti löydettävissä

Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut on vuonna 2019 perustettu yritys, jonka tavoitteena on hyödyttää sekä työntekijöitä että työnantajia. Tarjoamme modernin ja joustavan tavan löytää osaavaa henkilöstöä keikkavuoroihin ja pidempiin määräaikaisuuksiin. Erikoistumisalana meillä on vuokratyövoiman välitys eli keikkatyövoiman tarjoaminen yrityksille.

Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut tarjoaa työnantajille mahdollisuuden ulkoistaa keikkatyöntekijöiden hankkiminen säästäen näin aikaa ja resursseja. Meidän työntekijänä sinulla on täysi vapaus määrittää omat työaikasi, mikä antaa sinulle täyden valinnanvapauden oman työaikataulusi suhteen. Voit rekisteröityä palveluumme ja lähettää meille hakemuksen tullaksesi osaksi keikkalistojamme. Meidän kauttamme voit myös löytää halutessasi vakituisia tai määräaikaisia työsuhteita.

Moderni tapa valita haluamiasi työvuoroja

Kaikilla keikkalistallemme rekisteröityneillä työntekijöillä on mahdollisuus valita Sijaiset.fi-sovelluksen avulla haluamansa vuorot. Meidän sovelluksemme avulla voit muutamalla klikkauksella valita juuri ne vuorot, jotka sopivat sinulle parhaiten. Listasta näet kaikki alueesi työnantajien avoimet keikkavuorot ja voit valita niistä haluamasi. Tämä helppokäyttöinen sovellus tekee työnhausta vaivatonta ja nopeaa.

Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut haluaa tarjota sinulle parhaan mahdollisen työntekokokemuksen. Siksi meillä on asiantuntevat henkilöstökoordinaattorit, jotka auttavat ja tukevat sinua työnhaun eri vaiheissa. Meidän sujuva järjestelmämme tekee kaiken työn puolestasi – sinun täytyy vain valita haluamasi vuorot ja keskittyä omaan työhösi.

Helppo varaaminen ja tuntiseuranta sovelluksen avulla

Sijaiset.fi-sovelluksen avulla voit varata haluamasi keikkavuorot kätevästi ja nopeasti parilla klikkauksella. Saat sovelluksesta myös aina ilmoituksen sinulle sopivista vuoroista, mikä tekee työnhausta vaivatonta ja ajantasalla pysymisestä helppoa. Sovellus tarjoaa myös tuntiseurannan tehdyistä vuoroista, joten sinun ei tarvitse huolehtia työtuntiesi kirjaamisesta erikseen. Käyttämällä Sijaiset.fi-sovellusta työnhakusi on helppoa ja tehokasta.

Valitessasi Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut olet osa modernia ja innovatiivista työnvälityspalvelua. Tarjoamme sinulle täyden vapauden valita omat työaikasi ja mahdollisuuden työskennellä erilaisissa keikkavuoroissa tai määräaikaisissa työsuhteissa. Rekisteröidy palveluumme jo tänään ja liity osaksi ammattitaitoista ja joustavaa työyhteisöämme.