Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut: Oikea valinta sijaistarpeisiin

17/01/2024

l

Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut

Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut

Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut on vuonna 2019 perustettu yritys, joka toimii henkilöstöpalvelualalla. Meidän tavoitteenamme on tarjota sekä työntekijöille että työnantajille helppo ja joustava tapa toteuttaa sijaistarpeensa. Työnantajat voivat ulkoistaa keikkatyöntekijöiden hankkimisen meille, mikä säästää heidän aikaansa ja työresurssejaan. Työntekijöille taas tarjoamme täyden vapauden valita omat työajat ja mahdollisuuden työllistyä halutessaan myös vakituisiin tai määräaikaisiin työsuhteisiin.

Olemme kehittäneet Sijaiset.fi-sovelluksen, joka mahdollistaa työntekijöille kätevän tavan valita haluamansa keikkavuorot omalta alueeltaan. Sovelluksesta löytyy kaikkien alueen työnantajien avoimet vuorot, joista voi valita muutamalla klikkauksella. Rekisteröitymällä palveluumme ja lähettämällä hakemuksen pääset osaksi keikkalistojamme ja saat aina ilmoituksen sinulle sopivista vuoroista.

Moderni ja joustava tapa löytää työntekijät

Sijaiset.fi Henkilöstöpalveluiden avulla yritykset voivat löytää tarvitsemansa työntekijät helposti ja vaivattomasti. Meidän asiantuntevat henkilöstökoordinaattorimme hoitavat kaiken työn puolestasi. Halutessasi voit varata keikkavuorot kätevästi parilla klikkauksella Sijaiset.fi-sovelluksen avulla, jolloin sinulle tulee myös aina ilmoitus sopivista vuoroista. Sovelluksen avulla voit myös helposti tarkastella tehdyistä vuoroistasi tehdyt päivitykset.

Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut tarjoaa sinulle modernin ja joustavan tavan hoitaa sijaistarpeita yrityksessäsi. Meidän palvelumme avulla voit unohtaa stressin keikkatyöntekijöiden hankinnasta ja keskittyä olennaiseen. Sijaiset.fi-sovellus tekee vuorolistan laadinnasta helppoa ja antaa sinulle täyden kontrollin oman aikataulusi suhteen. Liity joukkoomme ja löydä sopivat työntekijät tarpeisiisi helposti ja nopeasti!