Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut: Varmista hoitohenkilöstön saatavuus tarpeen mukaan

12/12/2023

l

Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut

Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut – Joustava työn tekemisen mahdollistaja

Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut on suomalainen yritys, joka tarjoaa modernin ja joustavan ratkaisun yrityksille hoitohenkilöstön saatavuuden varmistamiseen tarpeen mukaan. Perustimme yrityksen vuonna 2019 tavoitteena hyödyttää sekä työntekijöitä että työnantajia tarjoamalla helppokäyttöisen palvelun, joka säästää aikaa ja resursseja.

Työntekijänä Sijaiset.fi Henkilöstöpalveluissa sinulla on täysi vapaus määrittää omat työaikasi. Rekisteröitymällä palveluumme ja lähettämällä hakemuksen pääset osaksi keikkalistojamme. Voit työllistyä halutessasi joustaviin vuokratyösuhteisiin tai vakituisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin.

Joustavuus ja vapaus työntekijälle

Kaikilla keikkalistallemme rekisteröityneillä työntekijöillä on mahdollisuus valita Sijaiset.fi-sovelluksen avulla haluamansa työvuorot haluamistaan yksiköistä. Alueesi työnantajien avoimet keikkavuorot ovat nähtävillä sovelluksen avoimet vuorot -listalta, joten voit valita juuri sinua kiinnostavat työkohteet helposti ja nopeasti.

Asiantuntevat henkilöstökoordinaattorimme ja sujuva järjestelmämme tekevät työnhakuprosessista vaivatonta. Tarjoamme sinulle täyden tuen ja helpon työkalun, jolla varaat keikkavuorot muutamalla klikkauksella. Sovelluksessa saat myös ilmoituksia sinulle sopivista vuoroista. Tuntiseuranta tehdyistä vuoroista onnistuu myös helposti sovelluksen avulla, joten voit aina pitää kirjaa tehdyistä työtunneistasi.

Olemme ylpeitä Sijaiset.fi Henkilöstöpalveluiden tarjoamasta työmahdollisuudesta. Olitpa sitten keikkatyöntekijä tai etsit vakituisempaa työpaikkaa, me tarjoamme sinulle vapauden valita ja päätösvallan omasta työajastasi. Uskomme, että kun työntekijä on tyytyväinen, myös työnantajalle tulee parempia tuloksia. Yhteistyössä kanssamme saat parhaat mahdollisuudet kehittää ammatillisia taitojasi ja löytää juuri sinulle sopiva työpaikka.

Tule mukaan Sijaiset.fi Henkilöstöpalveluiden kasvavaan verkostoon ja kokeile uudenlaista tapaa työllistyä hoitoalalla. Tarjoamme sinulle täyden tuen ja mahdollisuuden hallita omaa työtäsi – valitse Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut ja varmista hoitohenkilöstön saatavuus tarpeen mukaan!