Sosiaalialan työntekijöiden saatavuusongelma: Näin vuokratyövoima voi auttaa

01/01/2024

l

Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut

Sosiaalialan työntekijöiden saatavuusongelma

Sosiaalialan työntekijöiden saatavuusongelma on tällä hetkellä merkittävä haaste monille työnantajille Suomessa. Henkilöstön rekrytoinnista on tullut vaikeaa, mikä johtaa avoimien työpaikkojen täyttämättömyyteen ja sitä kautta toiminnan tehokkuuden heikkenemiseen. Tämän vuoksi on tärkeää löytää keinoja, jotka auttavat sosiaalialan ammattilaisten saatavuusongelmaan.

Eräs ratkaisu tähän haasteeseen on vuokratyövoima, joka tarjoaa joustavan ja helposti saatavilla olevan vaihtoehdon työntekijöiden hankintaan. Vuokratyövoima mahdollistaa sen, että työnantajat voivat rekrytoida sosiaalialan ammattilaisia tarpeen mukaan, ilman että heidän täytyy sitoutua pitkiin ja kalliisiin työsuhteisiin.

Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut – Moderni tapa löytää työntekijät

Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut on Suomen johtava henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa modernin ja joustavan tavan löytää sosiaalialan työntekijät keikkavuoroihin ja määräaikaisiin työsuhteisiin. Yritys on perustettu vuonna 2019, ja sen toiminta perustuu ajatukseen siitä, että sekä työntekijä että työnantaja hyötyvät palvelun käyttämisestä.

Sijaiset.fi Henkilöstöpalveluiden avulla työnantajat voivat ulkoistaa keikkatyöntekijöiden hankkimisen ja säästää aikaa ja resursseja. Yrityksen ammattitaitoiset henkilöstökoordinaattorit hoitavat kaiken rekrytointiin liittyvän työn, jolloin työantajien ei tarvitse huolehtia työvoimanhausta itse. Tämä mahdollistaa sen, että työnantajat voivat keskittyä keskeiseen toimintaansa ja varmistaa, että ammattitaitoinen työvoima on saatavilla silloin kun sitä tarvitaan.

Joustavuutta työntekijälle

Sijaiset.fi Henkilöstöpalveluiden työntekijöille tarjotaan täyden vapauden valita omat työajat. Työntekijät voivat rekisteröityä palveluun ja lähettää hakemuksensa, jonka jälkeen he pääsevät osaksi yrityksen keikkalistaa. Yrityksen kautta työntekijät voivat myös työllistyä halutessaan vakituisiin tai määräaikaisiin työsuhteisiin.

Keikkalistoille kuuluvilla työntekijöillä on mahdollisuus valita haluamansa vuorot Sijaiset.fi-sovelluksen avulla. Sovellus tarjoaa kätevän tavan selata avoimia vuoroja ja valita niistä itselle sopivimmat. Työntekijät voivat itse valita, missä yksiköissä he haluavat työskennellä ja milloin he ovat käytettävissä. Tämä joustavuus mahdollistaa työntekijöille paremman työn ja vapaa-ajan balanssin.

Sijaiset.fi-sovellus helpottaa myös tuntiseurantaa tehdyistä vuoroista. Työntekijät voivat helposti tarkastella omia tuntejaan ja pitää kirjaa tehdyistä työvuoroistaan. Tämä auttaa sekä työntekijää että työnantajaa varmistamaan oikeudenmukaisen palkanmaksun ja antaa selkeän kuvan työntekijän suorituksesta.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Sijaiset.fi Henkilöstöpalveluiden avulla sosiaalialan työntekijöiden saatavuusongelmiin voidaan löytää ratkaisu. Vuokratyövoima tarjoaa joustavan vaihtoehdon työntekijöiden hankintaan, ja Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut helpottaa työnantajien ja työntekijöiden välistä yhteistyötä. Yrityksen moderni sovellus tekee työntekijän elämästä helpompaa, mahdollistaen itselle sopivien vuorojen valinnan ja tuntiseurannan.