Usein kysytyt kysymykset hoitoalan keikkatöistä

Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut tarjoaa keikkatöitä sosiaali- ja terveysalalle paljon. Saamme paljon kysymyksiä, joista suurimpaan osaan pyrimme vastaamaan tällä sivulla. Jos nämä usein kysytyt kysymykset hoitoalan keikkatöistä eivät anna vastausta kysymykseesi, voit ottaa yhteyttä suoraan henkilöstökoordinaattoreihimme. Löydät heidän yhteystietonsa tämän linkin kautta.

Paljonko töitä on tarjolla?

Välitämme kuukausitasolla lähes 2000 vuoroa eri puolille Suomea.

Paljonko keikkatöissä tienaa?

Palkka hoitoalan keikkatyössä koostuu monesta eri tekijästä, kuten hoitajan työkokemuksesta ja työnimikkeestä sekä työkohteesta. Palkkapussin paksuuteen vaikuttaa luonnollisesti työvuorojen määrä sekä sunnuntaivuorojen, ilta- ja yölisien määrä, joten Sijaiset.fi-keikkalaisena voit päästä koviinkin tienesteihin. Voit esittää myös palkkatoiveen työhaastattelun yhteydessä.

Milloin palkka maksetaan?

Maksamme palkan kahdesti kuukaudessa. Palkkapäivät ovat kuukauden 15. päivä ja kuukauden viimeinen päivä.

Saako keikkatöissä lomakorvausta?

Lomakorvaus maksetaan keikkatöissä jokaisen palkan yhteydessä.

Millaisia työkohteita on tarjolla?

Palvelussamme on tarjolla laajaotanta hoitoalan keikkavuoroja. Ammattinimikkeesi voi olla esimerkiksi. lähihoitaja, sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, hoiva-avustaja tai sosionomi. Meillä on tarjolla paikkoja vanhusten, erityisryhmien, liikuntavammaisten, päihdetyön sekä lasten ja nuorten parissa.

Miten haen töihin?

Voit lähettää muutamassa minuutissa verkkosivuillamme rekisteröitymällä Sijaiset.fi-järjestelmään ja kirjautumalla sisään sähköpostiisi tulleilla tunnuksilla. Tämän jälkeen sinun tulee lähettää hakemus järjestelmässä Sijaiset.fi Henkilöstöpalveluille. Voit myös lähettää hakemuksen suoraan henkilöstökoordinaattoreillemme (katso yhteystiedot täältä).

Onko minun tehtävä vuoroja joka viikko?

Ei ole. Emme velvoita keikkalaisiltamme tiettyä määrää viikossa tai edes kuukaudessa. Valitset sopivat vuorot aina, kun se sinulle parhaiten sopii.

Miten vuorojen varaaminen tapahtuu?

Vuorot varataan Temployerin Sijaiset.fi-sovelluksen kautta. Pääset kirjautumaan sisään sovellukseen rekisteröidyttyäsi. Vuorojen varaaminen sovelluksessa on helppoa ja saat puhelimeesi push-ilmoituksen aina vapaista vuoroista. Vuoroja voi varata myös selaimen kautta järjestelemästä tai tekstiviestillä. Voit asentaa sovelluksen joko Google Play -kaupasta tai Applen App Storesta.

Haluan lomailla, mutta miten pääsen eroon ilmoituksista?

Jos haluat pitää lomaa keikkailun välissä, voit asettaa käytettävyyskalenterista (sovelluksessa tai selaimen kautta) itsesi punaiselle tietylle ajanjaksolle. Tällöin et saa ilmoituksia sovelluksesta tai tekstiviestillä vapaista vuoroista tuona ajanjaksona.

Sovellus ei toimi, mitä teen?

Varmista, että puhelimeesi on asennettuna sovelluksen viimeisin versio. Jos sovelluksen päivittäminen ei auta, ota yhteyttä tekniseen tukeemme. Teknisen tuen yhteystiedot löydät täältä.