Työpaikat

Sijaiset.fi Henkilöstöpalveluiden työntekijänä sinulla on täysi vapaus määrittää itse omat työaikasi. Rekisteröitymällä palveluun ja lähettämällä hakemuksen Sijaiset.fi Henkilöstöpalveluille pääset osaksi keikkalistojamme. Meidän kauttamme voit myös työllistyä halutessasi vakituisiin tai määräaikaisiin työsuhteisiin.

Kaikilla keikkalistoillemme kuuluvilla työntekijöillä on mahdollisuus valita Sijaiset.fi-sovelluksen avulla kätevästi muutamalla klikkauksella haluamansa vuorot haluamistaan yksiköistä. Näet kaikki alueesi työnantajien avaamat keikkavuorot sovelluksen avoimet vuorot -listalta.

Miten keikkailu kauttamme toimii?

Lähetettyäsi hakemuksen Sijaiset.fi Henkilöstöpalveluille henkilöstökoordinaattorimme haastattelevat sinut ja hyväksyvät sinut niiden yksiköiden listoille, joissa on osaamistasi vastaavia vuoroja tarjolla. Tämän jälkeen pääset selailemaan ja varailemaan vuoroja Sijaiset.fi-sovelluksen kautta.

Sijaiset.fi-keikkalaisena sinulla on täysi vapaus työajastasi. Emme vaadi tekemään vuoroja, vaan työntekijä saa itse valita vuoronsa ja tehdä vuoroja silloin, kun haluaa. Me toimimme mottomme (Vapaus valita) mukaisesti.

Varatut vuorot eivät vaadi myöskään erillistä hyväksyntää työnantajalta. Kun olet varannut vuoron sovelluksesta, se tulee välittömästi sinun työkalenteriisi.

Voit lukea UKK-sivuiltamme vastauksia yleisimpiin hoitoalan keikkatyötä koskeviin kysymyksiin. Voit olla myös aina yhteydessä henkilöstökoordinaattoreihimme, jos kysyttävää ilmenee.

1

Rekisteröidy

Rekisteröidy ensimmäisenä Sijaiset.fi-järjestelmään ylälaidalla olevan painikkeen kautta tai tämän linkin kautta.

2

Lähetä hakemus

Luotuasi tunnukset lähetä hakemus Sijaiset.fi Henkilöstöpalveluille ja täytä omat tietosi.

3

Työhaastattelu

Henkilöstökoordinaattorimme ovat sinuun yhteydessä ja kutsuvat sinut haastatteluun.

4

Ja töihin!

Ja töihin! Tämän jälkeen pääset varaamaan järjestelmästä haluamasi vuoroja. Vuorojen varaaminen käy kaikkein kätevimmin Sijaiset.fi-sovelluksen avulla.

Ota meihin yhteyttä

Hannu Nikkinen

Henkilöstökoordinaattori

Määräaikaiset: Oulun seutu, Lappi

hannu.nikkinen@sijaiset.fi
050 309 6199

Tuuli Virtanen

Henkilöstökoordinaattori

Määräaikaiset: Varsinais-, Kaakkois- ja Keski-Suomi

tuuli.virtanen@sijaiset.fi
041 731 3290

Jenni Kumin

Henkilöstökoordinaattori

Määräaikaiset: Pääkaupunkiseutu, Pirkanmaa, Häme

jenni.kumin@sijaiset.fi
041 731 9375

Pasi Jussila

Henkilöstökoordinaattori

Keikkatyöt: Koko Suomi

pasi.jussila@sijaiset.fi
041 732 0939