Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut

Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut tarjoaa keikkatöitä matkailu- ja ravintola-alan ammattilaisille ympäri Suomea. Toimintamme kulmakivenä toimii mottomme ”Vapaus valita”. Keikkatyöntekijämme työskentelevät silloin kuin he itse haluavat.

Asiakkaan tarpeisiin

Sijaiset.fi Henkilöstöpalveluiden kautta saat yrityksellesi räätälöidyt työntekijät. Ota yhteyttä, niin katsomme sopivan paketin teidän tarkoituksiin.

Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut on luotettava ja uudistushaluinen henkilöstöpalvelu matkailu- ja ravintola-alan tarpeisiin. Toimintamme pohjautuu niin työntekijän kuin työnantajankin vapauteen valita.

TYÖNTEKIJÄLLE

Työllistämme työntekijöitä keikkatöihin. Kauttamme yksi työntekijä voi varata vuoroja sovelluksen kautta eri ravintoloihin aikataulujensa mukaan kätevästi.

TYÖNANTAJALLE

Etsimme teidän yrityksellenne sopivat työntekijät. Saat meiltä avun niin akuuttiin kuin pitkäaikaiseenkin työvoimatarpeeseen.

Työntekijöidemme arvioita meistä

”Olen ollut ihan tyytyväinen tähän mahdollisuuteen saada lisätienestejä sijaistamalla. Vuorot ovat olleet helppoja varata, ja palkka on tullut ajallaan. Olen myös tyytyväinen, siihen, että koulutukseni riittää teille.”

– Kirsi, 58

“Sovellus toimii hyvin, kun pääsin jyvälle siitä. On hyvä, että voin tehdä keikkaa silloin tällöin, vaikka olen eläkkeellä. Voin ottaa vuoroja vastaan aina, kun olen jaksanut. ”

– Eija, 64

 

“Sijaisten henkilöstökoordinaattori teki käytännössä sen työn, mitä olisin toivonut TE-toimiston tekevän. Eli löysin linkin, joka auttoi minua löytämään osaamistani vastaavaa työtä. Hän tiesi heti, että minkälainen paikka etsii tällaista osaamista”

– Olga, 32

Sijaiset.fi-sovelluksella helposti keikoille

Varaa vuorot kätevästi

Sijaiset.fi-sovelluksen avulla voit varata keikkavuorot kätevästi muutamalla klikkauksella.

Työnantajat listaavat avoimet vuoronsa Sijaiset.fi-sovellukseen, jonka jälkeen saat ilmoituksen puhelimeesi vapaasta vuorosta ja varata sen. Voit myös selailla vuoroja omaan tahtiisi ja voit valita aina sinulle sopivat vuorot.

Sijaiset.fi Henkilöstöpalveluiden työntekijänä sitoudut vain varaamiisi vuoroihin!

Jos tarvitset apua sovelluksen käyttöönotossa, voit lukea ohjeet sovellusoppaastamme.