Sijaiset.fi-sovellus mahdollistaa entistä helpomman keikkailun – näin käytät sovellustamme

11/08/2022

l

Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut

Sijaiset.fi-työntekijöillä on ainulaatuinen mahdollisuus tehdä keikkavuoroja nopeasti ja kätevästi muutamalla klikkauksella.

Sovelluksemme avulla tavoitat kaikkien alueesi työnantajien keikkavuorot ja voit varata niistä haluamasi vuorot silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Tässä artikkelissa käymme lyhyiden ohjeiden avulla, miten asennat ja otat sovelluksen käyttöön työntekijänä tai tulevana työntekijänä.

Vaihtoehto 1: Olen jo töissä Sijaiset.fi Henkilöstöpalveluille

I
Jos olet jo töissä Sijaiset.fi Henkilöstöpalveluille, sovelluksen käyttöönotto hoituu hetkessä. Ensimmäiseksi sinun tulee ladata sovellus puhelimesi sovelluskaupasta. Puhelimestasi riippuen voit näiden linkkien kautta voit siirtyä lataamaan sovelluksen joko Applen App Storeen tai Google Play -kauppaan.

II
Kirjaudu sovellukseen sisään Sijaiset.fi-järjestelmän tunnuksilla (tunnukset ovat siis samat, joilla kirjaudut sisään verkkosivuillamme)

III
Valmista! Kun olet kirjautunut sisään, voit varata ja hyväksyä vuoroja ja ilmoittaa käytettävyytesi. Sovellus lähettää sinulle push-ilmoituksia uusista vuoroista, ja sinä pääset varaamaan vuoron suoraan ilmoituksen kautta.

Vaihtoehto 2: En ole vielä töissä Sijaiset.fi Henkilöstöpalveluilla

I
Jos et ole vielä töissä Sijaiset.fi Henkilöstöpalveluille, niin ensimmäiseksi sinun tulee rekisteröityä järjestelmäämme. Voit rekisteröityä joko sivun ylälaidassa olevasta napista tai tämän linkin kautta.

II
Suoritettuasi rekisteröitymisen, lähetä hakemus Sijaiset.fi Henkilöstöpalveluille rekisteröitymisen jälkeen avautuneen sivun kautta. Voit lukea tarkemmin Sijaiset.fi Henkilöstöpalveluilla työskentelemisestä työntekijöille suunnatuilla sivuillamme.

III
Lähetettyäsi hakemuksen Sijaiset.fi Henkilöstöpalveluille, sinun ei tarvitse kuin odotella kutsua työhaastatteluun. Voit tässä välissä jo asentaa sovelluksen Vaihtoehto 1:n ohjeiden mukaisesti ja tutustua sovellukseen. Työhaastattelun jälkeen pääset varaamaan vuoroja sovelluksella.