Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut

Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut tarjoaa keikkatöitä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille ympäri Suomea. Toimintamme kulmakivenä toimii mottomme ”Vapaus valita”. Keikkatyöntekijämme työskentelevät silloin kuin he itse haluavat

Asiakkaan tarpeisiin

Sijaiset.fi Henkilöstöpalveluiden kautta saat yrityksellesi räätälöidyt työntekijät. Ota yhteyttä, niin luomme teille räätälöidyn ehdotuksen.

Sijaiset.fi-sovellus

Sijaiset.fi-sovelluksen avulla työntekijämme voivat valita vapaasti haluamansa vuorot useiden työnantajien joukosta muutamalla klikkauksella.

Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut on luotettava ja uudistushaluinen henkilöstöpalvelu sosiaali- ja terveysalan tarpeisiin. Toimintamme pohjautuu niin työntekijän kuin työnantajankin vapauteen valita.

TYÖNTEKIJÄLLE

Työllistämme työntekijöitä keikkatöihin ja pidempiaikaisiin sijaisuuksiin, kuten myös vakituisiin työsuhteisiin.

TYÖNANTAJALLE

Etsimme teidän yrityksellenne sopivat työntekijät. Saat meiltä avun niin akuuttiin kuin pitkäaikaiseenkin työvoimatarpeeseen.

Yksiköitä palvelussa

%

Työntekijöistämme suosittelisi meitä ystävälleen

Rekisteröityneet työntekijät

Työntekijöidemme arvioita meistä

”Olen ollut ihan tyytyväinen tähän mahdollisuuteen saada lisätienestejä sijaistamalla. Vuorot ovat olleet helppoja varata, ja palkka on tullut ajallaan. Olen myös tyytyväinen, siihen, että koulutukseni riittää teille.”

– Kirsi, 58

“Sovellus toimii hyvin, kun pääsin jyvälle siitä. On hyvä, että voin tehdä keikkaa silloin tällöin, vaikka olen eläkkeellä. Voin ottaa vuoroja vastaan aina, kun olen jaksanut. ”

– Eija, 64

 

“Sijaisten henkilöstökoordinaattori teki käytännössä sen työn, mitä olisin toivonut TE-toimiston tekevän. Eli löysin linkin, joka auttoi minua löytämään osaamistani vastaavaa työtä. Hän tiesi heti, että minkälainen paikka etsii tällaista osaamista”

– Olga, 32

Sijaiset.fi-sovelluksella helposti keikoille

Varaa vuorot kätevästi

Sijaiset.fi-sovelluksen avulla voit varata keikkavuorot kätevästi muutamalla klikkauksella.

Työnantajat listaavat avoimet vuoronsa Sijaiset.fi-sovellukseen, jonka jälkeen saat ilmoituksen puhelimeesi vapaasta vuorosta ja varata sen. Voit myös selailla vuoroja omaan tahtiisi ja voit valita aina sinulle sopivat vuorot.

Sijaiset.fi Henkilöstöpalveluiden työntekijänä sitoudut vain varaamiisi vuoroihin!

Jos tarvitset apua sovelluksen käyttöönotossa, voit lukea ohjeet sovellusoppaastamme.

”Valinnanvapaus on tärkeää” – keikkailu Sijaiset.fi Henkilöstöpalveluiden kautta helppo yhdistää kokoaikaisen työn oheen

Henna Pentikäinen aloitti keikkailun Sijaiset.fi Henkilöstöpalveluilla keväällä 2022. Pitkään varhaiskasvatuksen opettajana työskennellyt Pentikäinen halusi monipuolistaa työviikkojaan ja hankkia lisätienestejä keikkailemalla.

Hän päätti työpaikkamainoksen perusteella hakea Sijaisille ja pääsi keikkalaiseksi.

– Tein varhaiskasvatuksessa opettajan töitä aiemmin, ja kuten kaikki varmasti tietää, niin palkat eivät sillä puolella ole kummoisia. Päätin alkaa sitten keikkailemaan ja rekisteröidyin Sijaisille, Pentikäinen kertoo.

Asiakkaitamme

Usein kysytyt kysymykset

Paljonko töitä on tarjolla?

Välitämme kuukausitasolla lähes 2000 vuoroa eri puolille Suomea.

Paljonko keikkatöissä tienaa?

Palkka hoitoalan keikkatyössä koostuu monesta eri tekijästä, kuten hoitajan työkokemuksesta ja työnimikkeestä sekä työkohteesta. Palkkapussin paksuuteen vaikuttaa luonnollisesti työvuorojen määrä sekä sunnuntaivuorojen, ilta- ja yölisien määrä, joten Sijaiset.fi-keikkalaisena voit päästä koviinkin tienesteihin. Voit esittää myös palkkatoiveen työhaastattelun yhteydessä.

Milloin palkka maksetaan?

Maksamme palkan kahdesti kuukaudessa. Palkkapäivät ovat kuukauden 15. päivä ja kuukauden viimeinen päivä.

Saako keikkatöistä lomakorvausta?

Lomakorvaus maksetaan keikkatöissä jokaisen palkan yhteydessä.

Miten hiljennän sovellusilmoitukset?

Jos haluat pitää lomaa keikkailun välissä, voit asettaa käytettävyyskalenterista (sovelluksessa tai selaimen kautta) itsesi punaiselle tietylle ajanjaksolle. Tällöin et saa ilmoituksia sovelluksesta tai tekstiviestillä vapaista vuoroista tuona ajanjaksona.

Millaisia työkohteita on tarjolla?

Palvelussamme on tarjolla laajasti hoitoalan keikkavuoroja. Tämän lisäksi haemme työntekijöitä määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Ammattinimikkeesi voi olla esimerkiksi lähihoitaja, sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, hoiva-avustaja tai sosionomi. Meillä on tarjolla paikkoja vanhusten, erityisryhmien, liikuntavammaisten, päihdetyön sekä lasten ja nuorten parissa.

Miten haen keikkatöihin?

Voit lähettää hakemuksen muutamassa minuutissa rekisteröitymällä Sijaiset.fi-järjestelmään ja kirjautumalla sisään sähköpostiisi tulleilla tunnuksilla. Tämän jälkeen sinun tulee lähettää hakemus järjestelmässä Sijaiset.fi Henkilöstöpalveluille. Voit myös lähettää hakemuksen suoraan henkilöstökoordinaattoreillemme (katso yhteystiedot täältä).

Onko vuoroja tehtävä tietty määrä?

Ei ole. Emme velvoita keikkalaisiltamme tiettyä määrää viikossa tai edes kuukaudessa. Valitset sopivat vuorot aina, kun se sinulle parhaiten sopii. Tarjoamme työntekijöillemme aidon vapauden valita.

Miten varaan vuoroja?

Vuorot varataan Temployerin Sijaiset.fi-sovelluksen kautta. Pääset kirjautumaan sisään sovellukseen rekisteröidyttyäsi. Vuorojen varaaminen sovelluksessa on helppoa, ja saat puhelimeesi push-ilmoituksen aina vapaista vuoroista. Vuoroja voi varata myös selaimen kautta järjestelemästä tai tekstiviestillä. Voit asentaa sovelluksen puhelimesi joko Google Play -kaupasta tai Applen App Storesta.

Sovellus ei toimi, mitä teen?

Varmista, että puhelimeesi on asennettuna sovelluksen viimeisin versio. Jos sovelluksen päivittäminen ei auta, ota yhteyttä tekniseen tukeemme.

044 733 4411 (ma–pe 9–16)
asiakastuki@sijaiset.fi