Työnantajalle

Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut tarjoaa modernin ja joustavan tavan yrityksille löytää työntekijät keikkavuoroihin ja pidempiin määräaikaisuuksiin ilman panostuksia. Asiantuntevat henkilöstökoordinaattorimme ja sujuva järjestelmämme tekevät kaiken työn puolestanne.

Keikkatyöntekijät nopeasti, edullisesti ja helposti

Sijaiset.fi Henkilöstöpalveluiden apua käyttäessänne teidän ei tarvitse huolehtia rekrytoinnin resursseista tai kustannuksista. Me lisäämme työntekijöitä keikkalistalle säännöllisesti, vastaamme työpaikkojen markkinoinnista ja koko rekrytointiprosessista.

Kun me olemme haastatelleet työntekijän, ehdotamme häntä teille. Tässä vaiheessa teidän tehtävänänne on vain hyväksyä valmis työntekijä keikkalistallenne valmiiksi sovitulla palkalla.

1

Yhteydenottopyyntö

Jätä yrityksesi yhteystiedot tällä sivulla ja me olemme sinuun yhteydessä. Voit myös soittaa meille ja sopia palaveriajan.

2

Esittelypalaveri

Esittelemme toimintaamme ja kerromme tulevista toimenpiteistä keikkalaisten palkkaamiseksi.

3

Sopimus

Teemme yrityksellenne räätälöidyn sopimuksen. Itse sopimus ei vielä sido teitä ottamaan meiltä vielä työntekijöitä.

4

Räätälöity keikkalaispooli

Me etsimme ja tarjoamme teille sopivat keikkatyöntekijät.

5

Vuorojen avaaminen

Kun teille tulee tarve keikkatyöntekijöille, avaatte vuorot Sijaiset.fi-sovelluksessa. Työntekijäpoolissanne olevat työntekijät voivat varata vuoroja.

6

Jatkuva yhteistyö

Henkilöstökoordinaattorimme ovat aina tavoitettavissanne yhteistyön kaikissa vaiheissa. Päivitämme keikkalaispoolia jatkuvasti, jotta teillä on käytössänne aktiivisimmat työntekijät.

Miksi valita Sijaiset.fi?

Säästät aikaa

Ei stressiä keikkalaisten värväämisestä, kun järjestelmä tekee sen puolestasi! Avattuasi vuoron järjestelmään, keikkalaiset käyvät varaamassa ne. Vuorojen täyttöaste on meillä noin 90 prosenttia!

Järkevät hinnat

Meitä käytettäessä asiakkaalle ei koskaan tule yllättäviä laskuja. Työntekijöiden palkat ovat teillä aina tiedossa etukäteen. Laskutus määräytyy sen mukaan, minkä palkan te yrityksenä hyväksytte jokaiselle työntekijälle.

Laajat työntekijä-poolit

Meillä on suuri määrä keikkatyöntekijöitä ympäri Suomea. Ostamalla keikkatyövoimaa meiltä, pääsette käsiksi heti kaikkiin työntekijöihimme.

Erinomainen järjestelmä

Saat käyttöösi käyttäjäarvioissa loistavasti menestyneen Sijaiset.fi-järjestelmän. Järjestelmän avulla luot vuorot alle minuutissa!

Huippuosaajat rekrytointiin

Meillä rekrytoinnin hoitavat ravintoalan kokeneet ammattilaiset. Henkilöstökoordinaattoreillamme on pitkä kokemus ravintola- ja matkailualalta sekä rekrytoinnista.

Vapaus valita

Sopimus kanssamme ei maksa teille eikä velvoita teitä asiakkaana mihinkään. Voitte avata vuoroja aina silloin, kun tarvitsette keikkalaisia täyttämään vuoroja.

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä

Täyttämällä lomakkeen tiedot ette sitoudu tilaamaan palveluitamme, mutta me olemme
yhteydessä teihin ja kerromme lisää kaikista palveluistamme. Katsomme yhdessä asiakkaittemme kanssa, miten palvelumme soveltuu heille parhaiten.

Jäikö sinulla vielä kysyttävää?

Ville Isokoski

Henkilöstökoordinaattori
Etelä-Suomi
ville.isokoski@sijaiset.fi
+358 44 505 5477

Riitta Paloniemi

Henkilöstökoordinaattori
Pohjois-Suomi
riitta.paloniemi@sijaiset.fi
+358 40 844 8963