Työpaikat

Sijaiset.fi Henkilöstöpalveluiden työntekijänä sinulla on täysi vapaus määrittää itse omat työaikasi. Lähettämällä hakemuksen Sijaiset.fi Henkilöstöpalveluille pääset osaksi keikkalistojamme.

Kaikilla keikkalistoillemme kuuluvilla työntekijöillä on mahdollisuus valita Sijaiset.fi-sovelluksen avulla kätevästi muutamalla klikkauksella haluamansa vuorot haluamistaan ravintoloista. Näet kaikki alueesi työnantajien avaamat keikkavuorot sovelluksen avoimet vuorot -listalta.

Miten keikkailu kauttamme toimii?

Lähetettyäsi hakemuksen Sijaiset.fi Henkilöstöpalveluille henkilöstökoordinaattorimme haastattelevat sinut ja hyväksyvät sinut niiden asiakkaiden listoille, missä on osaamistasi vastaavia vuoroja tarjolla. Tämän jälkeen pääset selailemaan ja varailemaan vuoroja Sijaiset.fi-sovelluksen kautta.

Sijaiset.fi-keikkalaisena sinulla on täysi vapaus työajastasi. Emme vaadi tekemään vuoroja, vaan työntekijä saa itse valita vuoronsa ja tehdä vuoroja silloin, kun haluaa. Me toimimme mottomme (Vapaus valita) mukaisesti.

Varatut vuorot eivät vaadi myöskään erillistä hyväksyntää työnantajalta. Kun olet varannut vuoron sovelluksesta, se tulee välittömästi sinun työkalenteriisi.

Voit olla aina yhteydessä henkilöstökoordinaattoreihimme, jos kysyttävää ilmenee.

1

Lähetä hakemus

Lähetä hakemus tai verkostoidu Sijaiset.fi Henkilöstöpalveluiden kanssa hakuportaalissamme.

2

Työhaastattelu

Henkilöstökoordinaattorimme ovat sinuun yhteydessä ja kutsuvat sinut haastatteluun.

3

Ja töihin!

Ja töihin! Tämän jälkeen pääset varaamaan järjestelmästä haluamasi vuoroja. Vuorojen varaaminen käy kaikkein kätevimmin Sijaiset.fi-sovelluksen avulla.

Ota meihin yhteyttä

Ville Isokoski

Henkilöstökoordinaattori
Etelä-Suomi
ville.isokoski@sijaiset.fi
+358 44 505 5477

Riitta Paloniemi

Henkilöstökoordinaattori
Pohjois-Suomi
riitta.paloniemi@sijaiset.fi
+358 40 844 8963