Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut tarjoaa helpon tavan työllistyä

09/08/2022

l

Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut

Sijaiset.fi-palveluun on tähän mennessä rekisteröitynyt jo noin 30 000 työntekijää ja satoja työnantajien yksiköitä ympäri Suomea.

Jututimme Sijaiset.fi Henkilöstöpalveluiden pitkäaikaisinta henkilöstökoordinaattoria Sarita Karppia. Tässä blogiartikkelissa Sarita antaa parhaat vinkkinsä työllistymiseen kauttamme.

Kuka voi rekisteröityä Sijaiset.fi-palveluun?

Sijaiset.fi-palveluun voi rekisteröityä kuka tahansa sosiaali- ja terveysalan ammattilainen tai alalla opiskeleva. Tällä hetkellä palvelumme kautta työllistyy sekä tutkinnon suorittaneita että alan opiskelijoita.

Mitä tietoja rekisteröitymiseen tarvitaan?

Palvelun alkuun pääsee syöttämällä nimensä, puhelinnumeronsa, sähköpostiosoitteensa sekä postinumeronsa. Tämän jälkeen voit halutessasi käydä täydentämässä omissa tiedoissasi muita henkilökohtaisia tietojasi, kuten koulutustaustaasi ja työhistoriaasi. Voit myös kertoa vapaamuotoisesti itsestäsi.

Mitä tapahtuu palveluun rekisteröitymisen jälkeen?

Rekisteröitymisen jälkeen voit selata sinua kiinnostavia työnantajia ja lähettää työhakemuksia. Sinulle ehdotetut työnantajat määräytyvät postinumerosi perusteella. Muista täydentää tietosi ja työhistoriasi ajan tasalle ennen kuin lähetät työhakemuksesi!

Maksaako rekisteröityminen tai palvelun käyttäminen?

Rekisteröityminen ja järjestelmän käyttäminen on täysin ilmaista eikä myöskään velvoita sinua mihinkään.

Haastatellaanko minut, kun rekisteröidyn?

Pelkkä rekisteröityminen ei välttämättä johda työllistymiseen. Sinun tulee lähettää rekisteröitymisen jälkeen hakemus Sijaiset.fi Henkilöstöpalveluille järjestelmässä, minkä jälkeen työnantaja tekee hakemuksen perusteella päätöksen haastatteluun kutsumisesta.

Sijaiset.fi-palvelu seuraa ja opastaa myös uusia rekisteröityneitä työnhakijoita työnhaussa ja järjestelmän käytössä. Sijaiset Henkilöstöpalelut voivat olla sinuun joissain tapauksissa pelkän rekisteröitymisen jälkeen.

Miten löydän töitä palvelusta tai miten voin työllistyä sen avulla?

Rekisteröitymisen jälkeen voit selata työnantajia ja lähettää työhakemuksia. Sijaiset.fi-palvelun kautta voit työllistyä myös muihin yrityksiin, mitä järjestelmästä löytyy. Esimerkiksi Sijaiset-henkilöstöpalvelun kautta voit työllistyä henkilöstöpalvelujamme käyttäviin asiakasyrityksiimme.

Mistä näen tarjolla olevat työt?

Voit saada työvuorotarjouksia vasta silloin, kun sinulla on järjestelmässä työnantaja, joka on hyväksynyt sinut työntekijäkseen. Kun sinulla on työnantaja, avoimet ja sinulle tarjotut vuorot tulevat näkyviin ja varattaviksi omiin tietoihisi Vuorot-sivulla.

Lisäksi voit saada työvuoroilmoitukset helppokäyttöiseen mobiilisovellukseen, tekstiviestinä tai sähköpostitse. Mobiilisovellus on ladattavissa älypuhelimeen sovelluskaupasta nimellä Sijaiset.fi. Sovelluksen lataus ja käyttö on ilmaista.

Lähiaikoina sijaiset.fi-palveluun on tulossa myös mahdollisuus selata avoimia työtehtäviä – kuten pidempiä sijaisuuksia – kirjautumatta.

Miksi palveluun kannattaa rekisteröityä?

Palveluun rekisteröityminen ei velvoita sinua mihinkään. Se laajentaa mahdollisuuksiasi luoda uusia kontakteja lähialueen työnantajiin ja työllistyä uusiin kiinnostaviin työtehtäviin.

Järjestelmä tarjoaa sinulle sujuvan ja nopean vuorojen vastaanottamisen ja varaamisen. Tervetuloa mukaan sijaiset.fi-palveluumme!

Rekisteröidy Sijaiset.fi-palveluun