”Valinnanvapaus on tärkeää” – keikkailu Sijaiset.fi Henkilöstöpalveluiden kautta helppo yhdistää kokoaikaisen työn oheen

20/04/2023

l

Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut

Henna Pentikäinen aloitti keikkailun Sijaiset.fi Henkilöstöpalveluilla keväällä 2022. Pitkään varhaiskasvatuksen opettajana työskennellyt Pentikäinen halusi monipuolistaa työviikkojaan ja hankkia lisätienestejä keikkailemalla.

Hän päätti työpaikkamainoksen perusteella hakea Sijaisille ja pääsi keikkalaiseksi.

– Tein varhaiskasvatuksessa opettajan töitä aiemmin, ja kuten kaikki varmasti tietää, niin palkat eivät sillä puolella ole kummoisia. Päätin alkaa sitten keikkailemaan ja rekisteröidyin Sijaisille, Pentikäinen kertoo.

Pentikäinen on ollut tyytyväinen keikkatarjontaan. Vuoroja on ollut tarjolla monipuolisesti, mutta hänelle tärkeintä on ollut vapaus valita, jonka Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut ovat pystyneet tarjoamaan.

– Valinnanvapaus on tärkeää. Appista voi katsoa itse, että mikä vuoro olisi sopiva ja päättää milloin tekee keikkoja. Totta kai lisätienestit myös bonuksena.

Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut saavat kehut keikkalaisena viihtyvältä Pentikäiseltä asioiden hoitamisen ripeydestä. Työhön liittyvät asiat on hoidettu aina nopeasti, ja vuoropuhelu henkilöstökoordinaattoreiden kanssa sujuu hyvin.

Henkilöstökoordinaattoreiden läheisen tuen Pentikäinen nostaakin isoksi plussaksi ja eduksi Sijaiset.fi Henkilöstöpalveluilla.

– Henkilöstökoordinaattorini on ollut aivan mahtava. Häneen voi olla aina yhteydessä. Ei ole olemassakaan niin hölmöä kysymystä, mitä häneltä ei voisi kysyä. Ja hän on luonut luotettavan fiiliksen itselleni.

– Sijaiset.fi on ihan kärkipäässä keikkatyönantajista. Palkka tulee aina ajallaan ja siihen voi luottaa. Keikkoja on monipuolisesti tarjolla ja apu on aina saatavilla. Kaikki on sujunut jouhevasti ja keikkaillessa se on tärkeää, koska työpaikkoja voi olla monia, niin ei tarvitse itse stressata työn ulkopuolisista asioista, Pentikäinen kiteyttää loppuun.